Theoriecursus

 

In samenwerking met verkeersschool Avanti kan ik de kandidaten een theoriecursus aanbieden van 3 avonden (maandag, dinsdag en woensdag) tussen 18:30 uur en 22:00 uur volgens de normen van het CBR. 

 

Verkeersschool Avanti heeft een gloed nieuw theorie examen systeem aangeschaft dat precies hetzelfde is als het systeem dat bij het CBR gebruikt wordt voor het afleggen van theorie examen.


Met dit systeem bereiden wij jou voor op alle valkuilen in het afnemen van een theorie examen bij het CBR. Het zal je verrassen hoeveel mensen fouten maken met het verkeerd of te laat indrukken van een antwoord tijdens het examen. Ons gloednieuwe computersysteem geeft alle mogelijke uitslagen van hoe jij het examen hebt afgerond.

 

Je kunt dus tijdig geattendeerd worden op eventuele problemen die zich voor kunnen doen tijdens het CBR theorie examen. Kortom je maakt de grootste kans voor je theorie examen te slagen door bij ons theorie cursussen te nemen. Met behulp van een tablet en oefenexamens behandelen wij intensief de theorie en bestaat er de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen. Verkeersschool Avanti biedt ook de mogelijkheid tot het volgen van een spoed-theoriecursus.

 

 

Prijs inclusief praktijkexamen + theorieboeken: €150,-

prijs exclusief theorieboeken €100,-

Het inplannen van de cursus met praktijk examen kan plaatsvinden binnen 2 weken.